Nevzat Dingil AK Parti’den aday adaylığını açıkladı
banner110

Kargı'da tüm partiler arasında ve AK Parti’de ilk aday adaylığını açıklayan isim olan Nevzat Dingil, AK Parti İlçe Başkanlığı binasına gelerek başvuru dosyasını AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Kargı Koordinatörü Mahmut Sayın ile AK Parti İlçe Başkanı Adem Bülbül’e teslim etti.

‘TÜM ADAY ADAYLARIMIZ PARTİMİZİN ONURUDUR’

Aday Adayı tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, ''Aday adaylığı sürecimizde en uygun görülen aday adayıyla yola çıkacağız. Başvuran ve başvuracak tüm aday adaylarımız bizim gözbebeğimiz ve partimizin onurudur. Biz bu gözle bakıyoruz. Aday adaylarımız arasından adayımız belirlendikten sonrada teşkilat olarak canla başla çalışarak Kargı’mızda yine AK Partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. 3 Dönemdir belediyede Ak Parti’nin bayrağını taşıyoruz. İnşallah 2024 seçimlerinde de belediyemizi canla başla çalışarak AK Partiye kazandıracağız’’ dedi.

‘İLÇEMİZ İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALARI BİRLİKTE YAPACAĞIZ’’

Nevzat Dingil’e başarılar dileyen İlçe Başkanı Adem Bülbül, ‘Aday adayımız Nevzat Dingil’e şimdiden başarılar diliyoruz. Kargımıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah hayırlıysa nasip etsin. Allah'ım makam verip mahcup olanlardan eğlemesin. Güzel çalışmaları hep beraber genç ve dinamik bir teşkilat olarak yapacağız. Kargımızda geçmişle dönük yapamadığımız eksiğimiz ne varsa önümüzdeki dönem inşallah canla başla çalışarak yapacağız, başaracağız’’ dedi.

‘BELEDİYECİLİĞİ İYİ BİLDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM İLÇEME FAYDALI OLABİLMEK İÇİN ADAY ADAYIYIM’

Aday tanıtım toplantısında konuşan Aday adayı Nevzat Dingil ise; ‘’Biz bireyler çok önemli değiliz. Burada Sayın Cumhurbaşkanımızın 2001 yılında kurup, 2002 yılında iktidara deldiğimizden bu yana yapmış olduğumuz çalışmalar, bugüne kadar göstermiş olduğu yolda hep beraber yürüdük. Bizde sahada onun bir neferi gibi çalıştık.

Çalışmaya devam ediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada bize de böyle bir fırsat doğdu. Biliyorsunuz 10 yıldır belediyede çalışıyorum. Bu işleri öğrendiğimi, belediyeciliği kavradığımı düşünüyorum. Bu birikimlerimle beraber faydalı olabileceğimi düşündüğüm için aday adayı oldum.

İnşallah 2024 seçimleri Türkiye’mize Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’mize, ülkemize ve özellikle kargımıza hayırlı uğurlu olur. Kim aday olursa bende arkasında sonuna kadar sahada çalışacağım buradan bildiriyorum’’ dedi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.