‘Milliyetçi Hareket Partisi tüm teşkilatı ile tek yumruk’
banner110

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il ve ilçe teşkilatları MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’yı ziyaret ederek, seçim istişaresinde bulundular.  Gerçekleştirilen ziyarete MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Selahattin Erdoğan da katıldı. 

Ziyarete İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik, MHP İlçe teşkilatları, İlçe Ocak Teşkilatları, KAÇEP Birimi, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak tarafından yapılan açıklamada, “Bugün mecliste Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı Bey’in misafiri olarak İl Yönetimimiz, Merkez İlçe, İlçe Yönetimlerimiz, İl Ülkü Ocak Başkanlığımız, İlçe Ocak Başkanlıklarımız, KAÇEP Birimimiz, Sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle bir olduğumuzu, tek ses olduğumuzu, partimizin her daim emrinde olduğumuzu vurgulamaktayız” dedi.

Çıplak, “Parti politikalarımızda sapmadan, Cumhur ittifakı ruhunu benimsemiş teşkilatımızla liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in emrindeyiz. "Genel merkezimizin yerel seçimler için aldığı kararları harfiyen uygulayacağız." Genel merkezin politikalarını ve stratejilerini takip ederek, Yerel seçimlerde parti içinde birlik ve disiplini sağlayarak, başarılı bir seçim kampanyası yürütme konusunda kararlıyız. Bugün burada olduğu gibi bundan sonrada Partimizin ve Liderimizin emri de olacağız. Allah’ın izniyle Çorum’a Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı mührünü vuracağız” açıklamalarında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.