Milletvekili Kaya: ‘Kargımız hizmetlerin en güzeline layık’
banner110

AK Parti Kargı Seçim Koordinasyon Merkezi önünde Kargı halkına seslenen AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Oğuzhan Kaya, Kargı’ya yapılan yatırımları hatırlattı.


Kaya, konuşmasında şunlara deyindi:
“Cumhurbaşkanımızı daha güçlü seçeceğiz ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kargımız hizmetlerin en güzeline layık. Söz vermiştik Kargı’ya doğalgazı getirdik. İnşallah belediyemiz Karayolları ile anlaşmayı yaptı TOKİ’ye bu sene doğalgazı vereceğiz ve bu yaz Kargı’nın %90’ına da doğalgazı vermiş olacağız. Yine Kargı halkının talep ettiği dışarıda yaşayan insanlarımızın ev sahibi olmak istediği bir şehir o yüzden TOKİ de en çok konutu Kargı’ya yaptık. En son ki etapta da yine en çok konutu Kargı’ya yapacağız. Kargımızın güzelleşmesi gelişmesi için yaylalarımızın Abdullah yaylası ve Kargı yaylasının her türlü ihtiyacını gideriyoruz. Abdullah yaylasında ki asfalt çalışması, konaklama ve piknik alanlarını yapıyoruz. Kargı yaylasının yollarını, su deposunu yaptık ve hizmete sunduk ve eksikler varsa bunları tamamlayacağız. Belediye kum ocağından peynir atölyesine, hamamından güneş enerjisine kadar birçok hizmeti siz değerli Kargı halkına hizmete sunduk. Kargı’da yine Meslek Yüksek Okulu yurdu ve öğrencilerin barınma sorunlarını da hallettik. Kargımıza daha iyi hizmet gelsin ve ulaşım kolaylaşsın diye sizlerin de faydalanacağınız Kırkdilim Tüneli’ni yapıyoruz ve bitirmek üzereyiz. Kargımızın yarım kalan bağlantı yolunu da bu sene tamamlayıp hizmete açacağız. Bunlar Kargımıza yaptıklarımız bir de Türkiye genelindeki yaptıklarımıza bakmak lazım. Türkiye’nin yerli ve milli gazı çıkarıldı ve ulusal şebekeye aktarıldı Konutlarda doğalgaz bir ay bedava,25 metreküpe kadar da bir yıl bedava ve herkes bundan faydalanacak.


Cumhurbaşkanımız çok rekor bir oyla Cumhurbaşkanı olacak. İnşallah herkes şimdi buradan ayrıldıktan sonra eşine, çocuğuna, yakınlarına, evdekilere gidip Kargı’dan AK Parti için Cumhurbaşkanlığı için çalışıp oy isteyecekler. Sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizi tekrardan saygıyla, sevgiyle, hürmetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.


“Cumhurbaşkanımız çok rekor bir oyla Cumhurbaşkanı olacak”
Yerel siyasetin dışında ülke siyasetine de değinen Kaya, ‘’Milli uçaklarımız, milli savaş gemilerimiz, İHA'larımız, her şeyimizle milli olduk artık ve PKK'yla terörle mücadelede artık anlık müdahale ediyoruz. Şehitlerimiz Allah korusun gelmiyor ve biz doğuda güneydoğuda, Suriye'de Irak'ta teröristlere, dağları taşları dar ediyoruz. Peki kimler rahatsız bundan. Teröristlerle beraber onlara sahip çıkan uluslararası devletler rahatsız. Onun için Tayyip Erdoğan gitsin de bu ülkede teröristler iktidara gelsin diye bilecek kadar da cesaret iner ve ellerinden gelenleri de yapıyorlar. Bunların siz hepiniz görüyorsunuz. Benim o altılı yedili masayla ilgili sizlere söyleyeceğim çok bir şey var ama söylemeyeceğim. Siz onları görüyorsunuz, söyleyeceğim tek şey var, masanın bir ucunun ipi Kandil bir ucu da FETÖ ve Amerika'da İngiltere’de siz bunları izlediğinizde görüyorsunuz ve Meral Akşener'in masadan oturup kalktığında masaya ilişkin söylediklerini kumpas masası, kumar masası, her türlü tehdidi, her türlü kötü sözü söyleyip nasıl olduysa nasıl ikna ettilerse sonunda da o masaya geri oturduğunu, dün de adaylardan bir tanesinin adaylıkta nasıl çekildiğini hepiniz görüyorsunuz. Hani bu ülkede sadece? Tayyip Erdoğan'ın dediği oluyordu. Her şey Tayyip Erdoğan tarafından engelleniyordu dün de gördük kimin adaylığını kimin engellediğini ama bizim seçmenimiz şundan emin olsun. Cumhurbaşkanımız çok rekor bir oyla Cumhurbaşkanı olacak. O adayın çekilmesinin bize büyük bir katkısı olacak. Millet Tayyip Erdoğan’daki demokrasiyi, Tayyip Erdoğan'da ki millet iradesine saygıyı bir defa daha görmüş oldu. Bundan da kimse kuşkuya kapılmasın inşallah hep beraber güçlü bir şekilde karşımızdan destek bekliyoruz’’ dedi.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiOğuzhan Kaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.