Milletvekili Kavuncu Kargı’dan helallik istedi
banner110

AK Parti Çorum Milletvekili olarak görevini sürdüren ve 14 Mayıs 2023 tarihinde görevi sona erecek olan Erol Kavuncu Kargı’ya gelerek ilk olarak Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Sacit Özdemir ve partililerle görüşen Kavuncu helallik istedi.


Ardından parti teşkilatıyla birlikte Kargı Belediyesi’ne geçen milletvekili kavuncu burada Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve meclis üyeleriyle görüşerek helallik istedi.


Ardından esnaf ziyareti yapan Milletvekili Kavuncu 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler için partisine oy istedi. Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret ederek partililerle çay içen milletvekili Kavuncu çalışanlara kolaylıklar diledi.

Haber Merkezi

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiErol Kavuncu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.