MHP’nin ilk aday adayı Adem Yavuz başvurusunu yaptı
banner110

Kargı Belediye Başkanlığı’nda Zabıta Memuru olan Adem Yavuz görevinden istifa etti. 11 yıldır Kargı Belediyesi kadrosunda görev yapan Yavuz’un ayrıca 14 yılda askeri devlet tecrübesi bulunuyor.

MHP’de aday adaylık sürecinin başlamasıyla görevinden istifa eden Adem Yavuz, ilk olarak MHP Kargı İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Gül, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı'yı ziyaret etti.

DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Ardından MHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden Adem Yavuz burada ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a aday adaylık dosyasını teslim eden Adem Yavuz MHP’nin Kargı’daki ilk aday adayı oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Adem Yavuz, ‘’İlk olarak partim sonrasında Kargılı hemşerilerimiz bize bu görevi layık görüp beni ve partimizi tercih ederlerse; 25 yıllık devlet dairesi terbiyesi, disiplini ve başarılı çalışmalarımla, genç, dinamik ve sportif yapımla, ilçemize bütün personellerimizle beraber, göreceksiniz güzel hizmetler yapacağız inşallah. Rabbim güzel Kargımıza  sağlık, sıhhat ve afiyetle hizmet etmeyi bizlere hayırlıysa nasip etsin.Tüm Kargılı hemşerilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun’’ şeklinde konuştu. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.