MHP’den kahvehanelere hayırlı olsun ziyareti
banner110

Soruk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’İşyerleri Pandemi sürecinde kapalı tutulan ve bu sabah yeniden açılan esnafımıza hayırlı olsun dileklerimizi ileterek maske verdik ve ikramda bulunduk. Bu sabah Besmele ile uzun süre sonra iş yerlerini açan Kafe ve Kıraathanelere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak hayırlı işler diledik’’ dedi.
İşyerlerinin bir daha kapanmaması bizim elimizde diyen Soruk, ‘’İş yerlerinin bir daha kapanmaması bizim elimizde bu bilinçle esnafımızın maske konusunda dikkatini çekmek amacıyla ziyaret ettik. Rab'bim esnafımızın işini gücünü rast getirsin, İnşallah tekrardan işyerlerinden uzak bırakmasın. Kendimiz ve çevremiz için maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim, kısıtlamaların tekrar gelmemesi bizim elimizde’’ diye konuştu.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.