MHP Genel Başkan Yardımcısı Kargı’ya geliyor
banner110

Cuma günü yapılacak programda Kargı’ya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 1. Bölge Milletvekili Mevlüt Karakaya, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri Cemil Yavuz Aksu ve Kürşat Türker Ercan, İl Başkanı Agah Karapıçak katılacak. İlk olarak esnaf ziyareti yapacak olan heyet daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi salonunda  muhtarlarla bir araya gelecek. Heyet burada muhtarların taleplerini dinleyecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, ‘’Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programlarımız kapsamında Genel Başkan Yardımcılarımız 12.08.2022 Cuma günü ilçemize teşrif ediyorlar. Israrlarımız sonucunda Kargı’mızı program kapsamına alan Genel Başkanlarımıza ve İl Başkanımıza Kargı’mıza verdikleri önem ve değerden  dolayı teşekkür ediyorum.

Siz kıymetli hemşerilerimizin bildiği üzer Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman hizmete talip olduk Kargı’mızın sorun ve ihtiyaçlarıyla yakinen alakadar olarak çözüm merci haline geldik. Cuma günü düzenleyeceğimiz toplantı ile Genel Başkan Yardımcılarımıza Kargı’mızı ,ihtiyaçlarımızı, sorunlarımızı ilk ağızdan anlatma fırsatı bulacağız. Bu bağlamda tüm hemşerilerimizi 12.08.2022 Cuma günü namaz sonrasında saat 14:30 da Esnaf Kefalet Toplantı Salonuna bekliyoruz. Kargı’mız için mücadelemiz her geçen gün artarak devam edecek. Kıymetli hemşerilerimi saygı, sevgı, ve muhabbetlerimle selamlıyorum’’ dedi.

Ceren Bilan Topal

Anahtar Kelimeler:
KargiEthem Sedef
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.