Erkan Yıldız’dan Kargı'ya çıkarma
banner110

İYİ Parti Çorum İl Başkan Adayı Erkan Yıldız, Kargı ve Osmancık İlçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile kongre sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

Kargı İlçe Başkanı Numan Moral ve yönetimi tarafından ağırlanan İl Başkan Adayı Erkan Yıldız ve heyeti, daha sonra da Osmancık İlçesi’ni ziyaret ederek Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı ve yönetimi ile yaklaşan kongre sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İYİ Parti İl Başkan Adayı Erkan Yıldız, kongre süreci öncesi heyetini ağırlayan Kargı İlçe Başkanı Numan Moral ile Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

İYİ Parti İl Başkan Adayı Erkan Yıldız’a ziyaretlerde İl yöneticileri, Merkez İlçe Başkanı Orhan Odabaş, ilçe yöneticileri ve Laçin İlçe Başkanı Şuayip Karakuş da eşlik etti.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiErkan Yıldız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.