Emre Üstünel, Ana Kademe yönetimine yükseldi
banner110

Üstünel yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürütecek. Yusuf Emre Üstünel 6 yıldır AK Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı olarak görevini sürdürüyordu. Parti tüzüğüne göre Gençlik Kolları Başkanlığını 30 yaşını aşmış kişiler yapamıyor. Bu nedenle yaş haddini dolduran Yusuf Emre Üstünel Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bıraktı.

AK Parti Kargı İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Adem Bülbül ise oluşturduğu yeni yönetimde Yusuf Emre Üstünel’e de yer verdi. Üstünel partide Seçim İşleri Başkanı olarak görev yapacak.

Şuan 32 yaşında olan Yusuf Emre Üstünel 22 yaşında atıldığı siyasete ilk olarak 2013 yılında ana kademe yönetim kurulu üyesi olarak başladı. 4 yıl sürdürdüğü bu görevi 2017 yılında Gençlik Kolları Başkanı olması nedeniyle bıraktı.  Üstünel 2017 yılından bu yana 2 dönemdir Gençlik Kolları Başkanlığı görevini sürdürüyordu.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.