Çöphüseyinoğlu: Halkın iktidar olması için 14 Mayıs seçimleri büyük önem taşIıyor
banner110

Milletvekili Aday Adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, CHP İlçe Örgütlerini ziyaret ederek, parti yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu. Çöphüseyinoğlu; Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik, Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Oğuzlar İlçe Başkanı Süleyman Şenol, İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var, Bayat İlçe Başkanı Metin Hıdır, Dodurga İlçe Başkanı Mustafa Biçer, Laçin İlçe Başkanı Uğur Türkmen'i ziyaret ederek, parti çalışmalarını ve seçim hazırlıklarını değerlendirdi. Çöphüseyinoğlu, CHP Milletvekili Aday Adayı Ertan Yaşar’ı da ziyaret ederek sohbet etti. Çöphüseyinoğlu’na ziyaretleri sırasında iş insanı Nurettin Ateş de eşlik etti.

GÜÇLÜ DEMOKRASİ VE PARLAMENTER SİSTEM İÇİN MİLLET İTTİFAKI İKTİDAR OLMALI

İlçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları ile görüşmeler yapan Çöphüseyinoğlu, iktidar yolculuğunda herkesin katkısına, çalışmasına ihtiyaç duyulduğunun altını çizerek, cumhuriyetin ikinci yüzyılında aydınlık bir Türkiye, güçlü bir demokrasi için Millet İttifakı’nın mutlak suretle göreve getirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Türkiye’nin en büyük ihtiyacının adalet, huzur, barış, istikrar ortamının tesis edilmesi olduğunu kaydeden Çöphüseyinoğlu, parlamenter sistemin yeniden hayata geçirilmesi, tek adam rejiminin sona ermesi, halkın iktidar olması için 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin çok büyük önem taşıdığını söyledi. Ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinin güçlü, depreme dayanıklı binaların ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdiğini hatırlatan Çöphüseyinoğlu, doğal afetlerin zararını en aza indirecek hayati tedbirlerin alınması gerektiğini dile getirdi. Çöphüseyinoğlu, bir yığın sorun yaşadığımız, hassas bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğe zarar verecek her türlü girişim, tuzak ve davranışlardan uzak durulmasını, dikkatli olunmasını isteyerek, partilileri “iktidar” hedefine odaklanmaya çağırdı.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.