CHP İl Başkanı Solmaz’dan Kargı’daki sorunları dinledi
banner110

KARGI ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Kargı ziyaretinde esnaflarla bir araya geldi. CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci ile birlikte Kargı’da esnaflarımızla beraber görüş alışverişinde bulunan CHP İl Başkanı Solmaz, esnafların taleplerini de dinledi. 

DİNÇER SOLMAZ’DAN KEMALETTİN İPEK’E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Kargı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci  ve partililerle birlikte Solmaz, CHP Kargı önceki dönem ilçe başkanlarından Kemalettin İpek’i ziyaret ederek, bir süre görüştü. CHP İl Başkanı Solmaz, “Partimizin geçmiş dönem ilçe başkanlarından değerli büyüğümüz Kemalettin İpek başkanımızı ziyaret ettik. Hayır dualarını aldık” dedi. 

ESNAF VE SANATKARLARIN SORUNLARINI GÖRÜŞTÜLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Kargı ziyareti kapsamında Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin'i ziyaret etti.
CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci ve partililerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette İl Başkanı Solmaz, Kargı’daki esnaf ve sanatkarların sorunları ve talepleri hakkında Oda Başkanı Fevzi Bilgin’den bilgiler aldı. CHP İl Başkanı Solmaz, Fevzi Bilgin’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
CHPDinçer SolmazKargi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.