Bağcı, Kargı Golaz Köyleri Birliği’ni ziyaret etti
banner110

Eski Çorum Milletvekili ve Maarif Vakfı üyesi Doç. Dr. Cahit Bağcı, Kargı Golaz Köyleri Birliği’ni ziyaret etti.

Milletvekili olduğu dönemde Cahit Bağcı ile yakın temas halinde olan Golaz Köyleri, Bağcı’yla olan ilişkilerini milletvekilliği sonlandıktan sonra da devam ettiriyor. Her fırsatta Bağcı’yı ziyaret eden Golaz Köyleri Birliği’ni bu kez de Bağcı ziyaret ederek iade-i ziyarette bulundu.

Golaz Köyleri Birliği’nin İstanbul Ataşehir’de bulunan binasını ziyaret eden Cahit Bağcı’ya, aynı zamanda Kargılı olan Ak Parti Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurdagül de eşlik etti. Bağcı’yı Golaz Köyleri Birliği Platformu Başkanı Metin Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette platform üyeleri ile sohbet eden Bağcı, Kargı’nın Golaz Köyleri’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

Milletvekili olduğu dönemden buyana Golazlılarla irtibatlarını hiç koparmadıklarını belirten Bağcı, ziyaretinin sebebinin ise Golazlılarla sohbet edip hasret gidererek, iade-i ziyarette bulunmak olduğunu belirti.

Çay eşliğinde yapılan sohbetin ardından Bağcı Golaz Köyleri Birliği’nden ayrıldı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.