Ak Parti’den Kızılay’a ziyaret
banner110

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı, Kızılay Kargı Şubesini ziyaret etti.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Kadın Koları Başkanı esra Peker ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kızılay Kargı Şubesini ziyaret etti. Kızılay Kargı Şubesi Başkanı Yaşar Uzun yapılan çalışmalar hakkında Ak Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir ve beraberindekilere bilgiler verdi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir Kızılay’ın önemli bir görevi ifa ettiğini belirterek, ‘’Ülkemizin en önemli yardım kurumu olan Kızılay insancıl bir duygu olan ve insanoğlunu yücelten yardım konusunda, halkımızın duyarlılığın artmasına katkıda bulunmanın yanında felakete uğrayanlara din, dil, soy ayrımı yapmadan yardım edilmesi gerektiği görüşünü ilke edinmiş, doğal yıkımlara uğrayanlara, savaşta yaralananlara düşkünlere, salgın hastalıklara yakalananlara yardıma muhtaç olan herkese yardım elini uzatan bir kurumumuzdur. Kızılay’ımıza millet olarak sahip çıkmalı ve yapmış olduğumuz bağışlarımızı arttırarak Kızılay’ımızı güçlendirmeliyiz. Kızılay’ımız hastalıklarda ameliyatlarda kana ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza istenilen kan grubuna göre kan tedarik etmektedir. Bu nedenle Kızılay önemli bir görevi ifa etmektedir’’ dedi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Kızılay Kargı Şubesi Başkanı Yaşar Uzun’a çalışmalarında başarılar diledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.