AK Partiden birlik ve beraberlik mesajı
banner110


AK Parti grup toplantısı AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül’ün başkanlığında İlçe Koordinatörü Mahmut Sayın, İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları Teşkilatı, Gençlik Kolları Teşkilatı ve AK Parti’nin Kargı Belediyesi Başkan Aday Adayları Cahit Arpa, Nevzat Dingil, Metin Mutluay, Mustafa Akpınar,  katılımı ile gerçekleştirildi.

AK PARTİ ADAY ADAYLARI VE TEŞKİLATIYLA BİR BÜTÜNDÜR’

Toplantıda konuşan AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarının yürütüldüğünü ifade etti. Tüm aday adaylarının partiye bağlı olarak bir bütün olarak hareket ettiğinin altını çizen Adem Bülbül, ‘’Partimizin kurulları tarafından aday belirleme çalışmaları devam etmektedir. Adayımız hangi arkadaşımız çıkarsa çıksın teşkilat olarak biz ve aday adayı arkadaşlarımız, adayımıza tam destek vererek partimizin başarılı olması için mücadele edecektir. Biz bugün bu birlik ve beraberliği göstermek ve bu beraberliği ilan etmek için burada toplandık. Ak Parti aday adayları ve teşkilatıyla bir bütündür’’ dedi. Ayrıca toplantı sonrasında AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül’ün doğum günü vesilesiyle sürpriz kutlama yapıldı. Adem Bülbül, partililere bu nazik kutlama programı için ayrıca teşekkür ettiğini söyledi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.