AK Parti Kargı Belediye Başkan Adayını birkaç gün içerisinde açıklayacak
banner110

Kargı’da aday belirleme çalışmaları devam ederken, İlçe Başkanı Adem Bülbül, bir paylaşım yaparak, Kargı’da belediye başkan adaylarını birkaç gün içerisinde açıklayacaklarını duyurdu. 

KARGI YÜZYILI VURGUSU

AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül yaptığı açıklamada, ‘AK Partimizin Kargı Belediyesi Başkan Adayı önümüzdeki birkaç gün İçinde açıklanacak, önümüzdeki dönem ‘Kargı Yüzyılı’ başlayacak. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’NİN KARGI’DA 4 ADAY ADAYI BULUNUYOR

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti’den Kargı Belediye Başkanlığı’na 4 aday adayı başvuruda bulunmuştu.  AK Parti Kargı Belediye Başkan Aday adaylığı için Cahit Arpa, Nevzat Dingil, Mustafa Akpınar ve Metin Mutluay partilerine giderek, başvurularını yaptıktan sonra aday adaylığı açıklaması yapmıştı.

Kargı’da AK Parti’nin adayının kim olacağı merak konusu olurken, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, Kargı’nın Belediye Başkan Adayını birkaç gün içerisinde açıklayacaklarını duyurdu. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.