AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Nejat Akpınar oldu
banner110

AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül yaptığı açıklamada, “Gençlik Kolları Başkanlığına Ali Nejat Akpınar kardeşimiz atanmıştır. Görevini en iyi şekilde yapacağına olan inancımız tamdır. Kendisine başarılar diliyorum’’ dedi. Ardından görev atama belgesini Ali Nejat Akpınar’a verdi.

AK Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Ali Nejat Akpınar ise; ‘’İddiam ve sözüm şudur ki; Kargımızdaki gençlerimizin sahip çıktığı gönül verdiği ve desteklediği bir teşkilat olacağız. Gençlerimizin talepleri, Kargımızın ve kendi geleceklerini nasıl şekillendirmek istedikleri tüm bu alanlarda oluşturdukları fikirleri istişare ederek hep birlikte başaracağız. Gençlerimizle beraber siyaset yapmayan, onlarla beraber bir ufku, umudu paylaşmayan sadece gençlerin bazı itirazlarını, bazı sözlerini kendilerine siyasi rant olarak 'Ben buradan ne koparabilirim' diyerek bakan, adeta gençlerin enerjisini sömürenlere ben ve ekibim AK Parti Gençlik Kolları olarak dur diyeceğiz. Gençlerimizle A, B demeden ötekileştirmeden siyaset yapacağız. Onlarla bir umudu ve bir ufku paylaşacağız dertlerini sıkıntılarını dinleyerek olabildiğince çözüm yolları bularak elimizden geleni yapacağız’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.