Nasıl sağlıklı beslenebileceklerini uzmanından öğrendiler
banner110

Kargı Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Yunus Emre İlkokulu öğrencileri Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Diyetisyeni Melike Kaya ile bir araya geldi. 3 Okulun birlikte yürütmüş oldukları eTwinning projeleri kapsamında projede yer alan öğrencilerle Kargı Devlet Hastanesi konferans salonunda bir araya gelen Diyetisyen Melike Kaya, öğrencilere “Sağlıklı Beslenme için neler yapmalıyız” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Öğrenciler diyetisyen Melike Kaya’yı dinleyerek nasıl daha sağlıklı beslenebilecekleri konusunda bilgi alırken, merak ettikleri soruları da sorm a fırsatı buldular. Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir öğrencilere sağlıklı beslenmeye örnek olması için muz ikramında bulundu.

Okul öğretmenleri Mustafa Başar, Deva Eker, Özden Demir, Sacit Erikçi, Hacer Başar, Fatma Çoban, Hasret Aslan ve Serap Hozantaş, eTwinning projeleri kapsamında ki ziyaretlerinde kendilerini misafir eden Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir ve Diyetisyen Melike Kaya’ya teşekkür ettiler.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.