Kargı’ya 10 hekim ataması yapıldı
banner110

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ne 1 Uzman Tabip Anesteziyoloji ve Reanimasyon olmak üzere 10 tabip atandı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum için yeni hekim kadrolarının açıldığının müjdesini verdi. Branşlar arasında kentte ihtiyaç duyulan uzman kadroları da yer aldı. 106. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası münhal kadrolarının yayınlandığını belirten Milletvekili Ceylan, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan listeye göre Çorum için ayrılan hekim kadro sayısının 135 olduğunu söyledi.

Müjdeyi veren AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan "106.Dönem (DHY) kurası ile ilimize hekim kadroları açıldı. Tabip, Adli Tıp Uzmanı, Aile Hekimi, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı, Göz Hastalıkları Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Nükleer Tıp Uzmanı, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve hastalıkları Uzmanı kadroları açılmıştır. 106. Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kurası ile Çorumumuzun ihtiyaçları doğrultusunda münhal olan kadrolar için açılan hekim kadrosu hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yeni hekimleri atama kuralarının 9 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşeceği belirtildi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.