Çorum Özel Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kadrosunu güçlendirdi
banner110

Ortopedi ve Travmatoloji bölümünün hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Ortopedi ve Travmatoloji bölümü için Opr. Dr. Hasan Metineren’i kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.


Bilgili, “Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde 3 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Opr. Dr. Teoman Başaran, Opr. Dr. Adnan Ümit Sayar ve Opr. Dr. Hasan Metineren olmak üzere deneyimli, alanında uzman ve halkımızın çok sevdiği üç hekimle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz” dedi.
Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini, hizmet çeşitliliğini ve uzman doktor sayısını arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır. Kadromuzu da deneyimli ve ünvanlı hekimlerle güçlendirerek halkımıza hizmette sınır tanımayacağız’’ diye konuştu.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Hasan Metineren, Çorum Özel Hastanesi’nde hemşehrilerine hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, Hastanenin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Metineren, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

OPR. DR. HASAN METİNEREN KİMDİR?

Opr. Dr. Hasan Metineren 1979 yılında Çorum’da doğmuştur. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Çorum’da tamamlamıştır. 1997-2004 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde Tıp eğitimi almıştır. 2005 Yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde ihtisasına başlamıştır. 2010 yılında ihtisasını tamamlamıştır. 2011-2012 yılları arasında Ağrı Devlet Hastanesi’nde, 2012-2018 yılları arasında Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2018 yılında Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi’nde, 2018-2022 yılları arasında da Denizli Özel Tekden Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak görev yapmıştır. 2022 yılı Eylül ayı itibariyle Çorum Özel Hastanesi kadrosuna dahil olmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Ortopedi ve Travmatoloji olarak; şu alandaki hastalıkların teşhis ve tedavilerini yapmaktadır. Kemik Kırıkları Cerrahisi, Travma Cerrahisi, El Cerrahisi, Kalça ve Diz Protezleri, Çocuk Ortopedisi, Menisküs Yırtıkları Tedavisi, Spor Yaralanmaları Tedavileri, Artroskopi.”

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.