AK Parti’den kan bağışı kampanyası
banner110

Kampanya açılışını Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, ilçe yönetimi, il Meclis üyeleri yaptı. Kızılay Kargı Şubesi Başkanı Ahmet Deler’in de katıldığı kampanyada Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir herkesi kan vermeye davet etti.
Kargı Belediyesi karşısında 2 gün süreyle kurulan mobil kan bağışı standında kan veren başkan Özdemir kan bağışı öncesi açıklama yaptı. Özdemir yaptığı açıklamada, " AK Parti Kargı İlçe teşkilatı olarak kan vermek için Kızılay Mobil Kan Merkezine geldik. İnşallah kan vermenin bir vatani görev olduğunu biliyoruz vereceğimiz bir kanın hayat kurtaracağını biliyoruz. Onun için kan vermek çok önemli bir görev hem dinen hem vatani olarak onun için tüm teşkilatlarımızla kan verdik hayat kurtaracağı için diğer vatandaşlarımızı da kan vermeye davet ediyoruz. Çok önemli bir kuruluş Türk Kızılay'ı tüm dünyada bildiğiniz gibi tüm mazlum milletlere her aşamada yardım elini uzatan nerede bir mağdur var nerede bir fakir var nerede bir felaket olsa orada bulunan Kızılay'a teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı kan vermeye bekliyoruz’ dedi.

​​​​​​​

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.