Sanat Sokağı törenle açıldı
banner110

Belediye binası karşısında bulunan alana açılan Sanat Sokağı’nda yıl boyunca okullar tarafından yapılan çalışmalar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından yapılan ürünler yer aldı. Sanat Sokağı’nda öğretmenler ve öğrencilerden oluşan müzik grubu da şarkılarıyla ziyaretçilere keyifli anlar yaşattılar.

VALİ ÇİFTÇİ’NİN EŞİ DE KATILDI

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi’de Kargı Kaymakamlığı’nca tertip edilen ‘’Kargı Kaymakamlığı Sanat Sokağı etkinlikleri’’ kapsamında ilçe okulları ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce kurulan serginin açılışını Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar ile birlikte yaptı.

KARGI BEZİ’NE HAYRAN KALDI

Kargı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından yapılan el sanatları ürünlerini inceleyen Çiftçi, unutulmaya yüz tutmuş eserlerden olan tarihi Kargı Bezi’nden dokunan kumaşları çok beğendiğini ifade etti. Kargı bezi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sanat Sokağı saat 16:00’a kadar ziyaretçiler tarafından gezildi.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiSanat Sokağı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.