Cumhurbaşkanına tablo hediye edecek
banner110

Kargılı Mesut Şahin, el emeği göz nuru tablosunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edeceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

Kargı İlçe Müftülüğünde memur olarak görev yapan Mesut Şahin, hobi olarak uğraştığı ve toplum tarafından büyük beğeni kazanan ahşap yakma ve dağlama sanatıyla bir çok eserler yapmaya devam ediyor.

Mesut Şahin, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında darbenin önlenmesinde çok büyük katkısı olan, dava uğrunda canını feda eden Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in de fotoğrafının bulunduğu ve kendi el emeği ile bir ay boyunca özel hazırladığı 15 Temmuz temalı tablosunu Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

Şahin, “Hobi olarak yaptığım ahşap yakma ve dağlama sanatıyla ilgili bir çok eserler yaptım. Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü parçalamak isteyerek hainlerin 15 Temmuz da darbe girişiminde bulunmaları ve milletimiz güçlü iradesini hainlere karşı göstermesi ve bu hainliğin unutulmaması, unutturulmaması adına milletimizin güçlü iradesini gösteren, el emeği ile meydana getirdiğim bu tabloyu Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tarafımdan hediye etmem benim için en büyük gurur olacaktır. İnanıyorum ki yetkili kişiler tarafından bu talebimin Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaştırılacağından kesinlikle eminim. Heyecanla bu tabloyu Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğim günü aylar ve yıllarda geçse ömrümün sonuna kadar bekleyeceğim” dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.