Dualar Mehmetçik için...
banner110

Kargı Ülkü Ocakları’nda Suriye Afrin bölgesinde havadan ve karadan başlatılan Zeytin Dalı Operasyonunu yürüten kahraman Mehmetçik için Kuran-ı Kerim okutularak dua edildi.

Türkiye Cumhuriyeti güvenlik sınırlarının korunması ve terör örgütlerinden arındırılması için, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye Afrin bölgesinde havadan ve karadan başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu nedeniyle Kargı Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Kuran-ı Kerim okutularak kahraman Mehmetçiğin zaferle yurda dönmesi için dualar edildi.

Gerçekleştirilen programda Kur'an tilavetinin ardından Fetih Suresi de okunarak, kahraman Türk ordusunun zaferle geri dönebilmesi ve ülkenin birlik, beraberliği için dualar edildi.

Kargı Ülkü Ocakları’nda akşam namazından sonra tertip edilen programa ilişkin açıklamalarda bulunan Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, "Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden, güvenlik sınırlarımızı tehdit eden terör örgütlerine karşı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye Afrin bölgesinde başlatılan "Zeytin Dalı Operasyonu'' için, dava kardeşlerimizle bir araya gelerek Mehmetçiğimizin zaferle yurda dönebilmesi için dualar ettik. Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından eş zamanlı olarak Türkiye genelinde tertip edilen Kuran Tilaveti programımız aracılığıyla Ülkücü camia ellerini semaya açmış ve dualarla kahraman Mehmetçiğin yanında olmuştur. Biz tarihi şan ve şerefle dolu kahraman ordumuz, Yüce Allah'ın izniyle ve yüce milletimizin desteğiyle zaferle yurda geri döneceğine inanıyoruz. Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in söylediği gibi, 'Ya Afrin yıkılsın, ya teröristler yakılsın" şeklinde konuştu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.