Başkanlar, öğrencilerle iftar yaptı
banner110

Kargı Belediyesinin her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar sofrasında, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir ve Ak Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel birlikte vatandaşlara yemek dağıttı.

Yemek dağıtımı esnasında vatandaşlarla da sohbet eden Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, istekleri dinledi.

Ramazan ayı boyunca günlük 500 kişiye hizmet veren iftar sofrası için Başkan Şen'e teşekkür eder vatandaşlar, memnuniyetlerini belirttiler.

Yemek dağıtımının ardından Başkan Şen, Başkan Özdemir ve Başkan Üstünel vatandaşların masalarını gezerek, hayırlı ramazanlar dilediler.

Şen, Özdemir ve Üstünel, yemek dağıtımının ardından öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Yüzlerce öğrencinin katıldığı iftar yemeğinde başkanlar, öğrencilerin masalarını gezerek hayırlı ramazanlar diledi.

İftar öncesi öğrencilerle sohbet eden Başkan Şen, istekleri dinleyerek notlar aldı.

Meslek Yüksekokulu, Fen Lisesi ve diğer okullardan gelen çok sayıda öğrenci başkanlara, her konuda kendilerine destek oldukları için teşekkür ettiler.

"Sizler geleceğimizin teminatısınız" diyen Başkan Şen, her zaman her konuda öğrencilerin yanlarında olduklarını belirtti.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.