“2019 yolunda daha güzel bir Kargı”
banner110

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Tokat’ta gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı’na katıldı. Şen, toplantının çok verimli geçtiğini söyledi.

Karadeniz Bölge Belediye Başkanları, Tokat’ta gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısı’nda “AK Belediyeler 2019 Yolunda” sloganıyla bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

2 gün süren toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yerel yöneticiler olarak her zaman vatandaşımızla iç içe olmak önceliğimiz olmuştur. Bu kapsamlı ve önemli toplantıda da yerel yöneticiler olarak bir arada olmaktan şahsım adına mutluluk duyuyorum. Sadece ilçemizin değil ülkemizin her köşesinde vatandaşa verilen belediyecilik hizmetlerinin artması hepimiz için övünç kaynağı oluyor. Ayrıca bu toplantıda verdiğimiz birlik ve beraberlik mesajı da ayrı bir anlam taşımaktadır. Şahsım ve partimiz adına vatandaşa hizmet aşkıyla bir aradayız” diye konuştu.



“2019 YOLUNDA DAHA GÜZEL BİR KARGI”
2019 yolunda Ak Partili belediyeler olarak hedef ve politikaların konuşulduğu toplantının gelecek vizyonunun çizildiğini ifade eden Başkan Şen, “Bizler de bu hedef ve yolda Kargı Belediyesi olarak 4 yılda gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmalarımızla Kargı’yı bölgenin yükselen değeri yapmayı amaçladık. ‘AK Belediyeler 2019 Yolunda’ sloganıyla gerçekleşen bu toplantıda 2019’a yaklaşırken daha güzel, daha modern, daha gelişmiş bir Kargı olması övünç kaynağı olmuştur” şeklinde konuştu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.