Yeni göreve başlayan din görevlileri cübbe ve sarıklarını giydi
banner110

Aylık mutat toplantı sonrasında yapılan programda konuşan İlçe Müftüsü Süleyman Erbek, din görevlilerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Din görevliliğinin toplum açısından çok önemli olduğunu bu mesleğin cüppe ve sarık gibi bembeyaz hiçbir leke kabul etmeyen bir meslek olduğunu, topluma karşı hassas olunması gerektiğini söyledi. Sözlerine devam eden İlçe Müftümüz; bizler bu güzide kurumun birer ferdi olarak üzerimize düşen sorumluluklarımızın hakkını vererek görevlerimizi yerine getirmeliyiz.

Görevlerimizi yerine getirirken dikkat edeceğimiz en önemli husus ise işimizi severek ve gönülden yapmak olmalıdır” dedi. Daha sonra İlçede görev yapan en yaşlı ve tecrübeli Hocalar ve İlçe Müftüsü, İlçe Vaizi ve Şube Müdürü göreve yeni başlayan Din Görevlilerine cübbe ve sarıklarını dua ve tekbirlerle giydirdi. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
Din GörevlileriKargiçorum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.