"Yangınzede ailenin yanındayız"
banner110

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, geçtiğimiz günlerde Göl Köy’ünde evi yanan Mustafa Korkmaz’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Göl Köy’ünde gece saat 03:00’da çıkan yangında evi tamamen yanan Mustafa Korkmaz, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Mustafa Korkmaz’a geçmiş olsun temennisinde bulunan başkan Özdemir, can kaybının olmamasının tek teselli olduğunu belirterek, ‘’Yaşanan olaydan dolayı tabi ki üzgünüz, ancak yangının gece çıktığını da göz önünde bulundurarak burada bir can kaybının yaşanamamış olması tek tesellimizdir’’ dedi.

Ak Parti olarak Mustafa Korkmaz’ın yanında olduklarını belirten Özdemir, İl Başkanımız sayın Mehmet Karadağ beyinde geçmiş olsun temennilerini ve selamlarını sizlere getirdik. Biz Ak Parti olarak yanınızdayız. Gerekli olan tüm girişimlerde bulunarak konunun takipçisi olacağız’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.