Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk saygı ve özlemle anıldı
banner110

10 Kasım Atatürk’ü Anma programı 9’u 5 geçe saygı duruşunda bulunulması ile başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Engin Onay’ın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Ardından Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Meryem Kaş, ‘Atatürk’ten son mektup’ adlı şiiri okudu.


Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sena Kayacan’ın, “Eklemedir Koca Konak” türküsünü seslendirmesinin ardından ise Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Neredesin Atatürk’ adlı oratoryo gösterisi sundu.

Programda Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 1881-1938 adlı şiirin video gösterimi, Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Uşaklığı Öğretemedim’ adlı oyun, ‘Atatürk ve Bilim konulu resim, şiir, kompozisyon ödüllerinin derece giren öğrencilere ödülleri verilmesi yer aldı.


10 Kasım Atatürk’ü anma programına Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Cumhuriyet Savcısı Onur Erten, İlçe Jandarma Komutan Vekili J. AST. Üst. ÇVŞ Abdurrahman. Kantarcıoplu, Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Ömer Alay, AK Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, CHP İlçe Başkanı Hakan Çelik, MHP İlçe Başkanı Murat Soruk, İYİ Parti İlçe Başkanı Numan Moral, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gençlik Ve Spor Müdürü Kazım Karabıyık, Nüfus Müdür Bahattin Zeybek, gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. (Turan Ozan Acar)

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.