Ülkücü gençlerden Afrin’deki askerlere mektup
banner110

Kargı Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı anlamlı bir organizasyon düzenledi.

Kargı Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı, Afrin'de görev yapan askerler için mektup yazdı. Afrin'de başarılı bir operasyon sürdüren askerlere duygularını yazan ve destek olan öğrencilerin mektupları ocak binasında toplanarak, Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk’a teslim edildi. Mektuplar Başkan Murat Soruk tarafından Afrin'de görev yapan askerlere gönderilmek üzere Kilis İl Jandarma Komutanlığı’na gönderildi.

Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, "Ortaöğretim teşkilatımız, Afrin'de Türk Devletinin Bağımsız bütünlüğü için mücadele eden kahraman Türk askerine destek amaçlı, vatan millet aşkıyla tutuşan yüreklerinden geçenleri yazıya dökerek mektup yazdılar. Şuan askerinizin en çok morale ihtiyacı olduğunu düşündük ve teşekkürlerimizi mektup vasıtasıyla kağıda dökerek belirtmek istedik. Yazılan mektuplara göz attığımda da şunu gördüm ki her an cepheye koşmaya hazır vatanına ve milletine bağlı bir gençlik yetiştirmişiz ve bin tane askeriniz şehit olsa bu gençlerimiz cephede bir tane dahi asker eksiltmeyecekler. Bu durumun haklı gururunu da Ülkü Ocakları teşkilatı olarak yaşıyoruz. Allah Mehmetçiğimizin yanındadır. İnşallah tez vakitte zaferle geri dönecekler’’ diye konuştu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.