Türkiye’nin 4 dev traktöründen biri Karakaşlar arıcılığı ile satıldı
banner110

Karakaşlar Traktör A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osmancıklı hemşehrimiz Selahattin Karakaş, Türkiye’de sadece 4 adet bulunan traktörün anahtarını Alacalı çiftçi Hacı Ali Karslı’ya teslim etti.

Çorum başta olmak üzere birçok şehirde çiftçilere hizmet veren Karakaşlar Newholland, 36 yıllık bayilik tecrübesi ile son 15 yıldır Çorum’da pazarın lider kuruluşu olarak çiftçilerin her zaman yanında olmayı sürdürüyor. Karakaşlar aynı zamanda biçerdöverde Türkiye’nin en çok satan bayiisi olarak Çorum’un adını 81 ile duyurmanın gururunu yaşıyor. 

Karakaşlar Traktör A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osmancıklı hemşehrimiz Selahattin Karakaş, Çorum'un yanı sıra Sinop, Bolu ve Amasya'da da bayi olarak hizmet verdiklerini belirterek, Türkiye’nin ve Çorum’un en büyük traktörünü Alaca'nın sevilen çiftçilerinden Şah İsmail'in oğlu Hacı Ali Karslı'ya kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Çorum'un en büyük traktörünü satın alan çiftçi Hacı Ali Karslı'yı tebrik eden Karakaş, kendisine hayırlı olsun dileklerini ileterek Newholland T7.315HD marka traktörün Türkiye'ye gelen 4 traktörden biri olduğuna dikkat çekti. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.