TOKİ kavşağında sinyalizasyon karmaşası!
banner110

Konuyla ilgili gazetemize gelen bir çok şikayet mesajında sürücüler Kargı istikametinden TOKİ’ye gitmek istediklerinde, İstanbul yönünde kırmızı ışıkta bekleyen sürücüler nedeniyle TOKİ’ye geçemediklerini ifade ediyorlar.  Trafiğin yoğun olduğu zamanlarda kavşak ortasında beklemek zorunda kalan sürücüler bu kez İstanbul istikametinden Sinop yönündeki yolu kapatması nedeniyle trafiği tehlikeye düşürüyor.
Konuyla ilgili gazetemize ulaşan ve haberimizdeki fotoğrafları gönderen TOKİ sakinleri her gün defalarca bu tehlikeyle karşı karşıya kaldıklarını, konuyu Kara Yolları Şefliği’ne de bildirdiklerini ancak halen çözüm bulunmadığını belirttiler. Şehirlerarası bir karayolu olan bu yolda büyük bir kaza yaşanmasından korktuklarını belirten vatandaşlar Karayolları yetkilileri ve Kargı Kaymakamlığı’ndan konuya çözüm bulmalarını istediklerini ifade ettiler.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiTOKİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih AY 1 yıl önce

birde toki̇,ye kadar yaya kaldırımı yapılmasını ilgililere arz ediyorum