TOKİ 3. Etap'a ön başvuru sayısı 3 bine yaklaştı
banner110

2021 Eylül ayında Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya tarafından müjdesi verilen Kargı 3. Etap TOKİ Konutları’na talep oldukça yoğun. Milletvekili Oğuzhan Kaya 2021 Eylül ayında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir fotoğraf yayınlamış ve görüşmeler sonucunda Kargı’da 3 Etap TOKİ Konutlarının çalışmasının başladığını ifade etmişti.

REKOR BAŞVURU

Yapılacak konutlar için ön başvurular aylardır Kargı Belediyesi tarafından alınıyor. Kargı Belediyesi’ne şuana kadar 2 bin 900’ün üzerinde ön başvuru yapıldı. Başvuruların bu kadar çok olmasının sebebinin ise ev almak isteyenlerin kuradaki şansını yükseltmek için ailesinden veya akrabalarından başka kişileri de yazdırdıkları için olduğu, gerçek başvuru sayısının 500 -600 civarında olduğu tahmin ediliyor.

Projeye ön başvuru sürecini tamamlanmasının ardından hemen başlanacağı öğrenilirken, kaç dairelik bir proje olacağı ise başvurulara göre netlik kazanacak.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiTOKİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.