Tek bir fidanın bile yangından zarar görmesine izin verilmeyecek
banner110

Amasya, Samsun, Tokat ve Çorum illerinde kurulu 15 Orman İşletme Müdürlüğü ve 1 Fidanlık Müdürlüğü amirlerinin katılımıyla bölge ormanlarının çoğaltılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için yürütülmekte olan çalışmaların Mayıs ayı ilk haftası itibariyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Amasya OİM ev sahipliğinde Bölge Müdürü Ferdi Özer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Ferdi Özer yapmış olduğu konuşmada; önceki yıllarda yaz mevsimi ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle yurdun birçok noktasında meydana gelen orman yangınlarına dikkat çekerek yangın önleme tedbirleri kapsamında Amasya Merkezde tüm bölgede meydana gelecek olumsuzluklara ivedilikle müdahale edebilecek donanıma ve kapasiteye sahip Yangın ilk Müdahale ekibi kuracaklarını söyledi. Özer, “Tek bir fidanın bile yangından ötürü zarar görmesini istemiyoruz. Ormanlar vatanın yeşil örtüsüdür. Konuşmasının devamında; Doğanın bir yaşam döngüsü vardır. Ormancılık doğa ile birlikte hareket etmeyi zorunlu kılmakta onun için iş programımız dahilinde planlanan tüm çalışmalarımızı zamanında tamamlayacağız. Şeflerimiz ve teknik personelimiz sahada ve yürütülen çalışmaların her aşamasının takipçisi olacaklar. Gerçekleştirmekte olduğumuz toplantıda yapılan tespitler ve alınan kararların sahadaki yansımalarını n takipçisi olacağız” dedi.
Toplantıda; İşletme Müdürleri tarafından sorumluluk bölgelerinde ekipleri ile birlikte yürüttükleri ormancılık faaliyetleriyle ilgili sunu eşliğinde anlatımda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.