Sacit Özdemir: ‘Arazi toplulaştırması ilk önceliğimiz’
banner110

‘Başkanlar Konuşuyor’ programının konuk olan AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, gazeteci Ozan Acar’ın sorularını yanıtladı. Sacit Özdemir, Ozan Acar’ın, “Sizce Kargı’nın öncelikli sorunları nelerdir? AK Parti şuanda Kargı’nın hangi sorunlarıyla ilgileniyor, hangi sorunlar üzerinde çalışıyor?’’ sorusu üzerine doğalgazın Kargı’nın büyük bir beklentisi olduğunu ve bu sorunu çözerek Kargı’yı doğalgaza kavuşturduklarını 2 hafta öncede ilçede kullanılmaya başlanıldığını belirterek, tüm Kargılılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÖZDEMİR, ‘ARAZİ TOPLULAŞTIRMASI GÜNDEMİMİZİN İLK SIRASINDA

Doğalgaz sorununun çözülmesiyle birlikte öncelikli sorunlarda ilk sırayı arazi toplulaştımasının aldığını belirten Özdemir, “Tabi doğalgaz sorunun çözülmesiyle durmuyoruz çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda arazi toplulaştırması birinci önceliğimiz oldu. Allah nasip ederse toplulaştırmayla ilgili sadece Kargı ağaç arası bölgesi değil, Yeşilköy, Dereköy, Halıköy, Akkise, Karakise’yide kapsayacak şekilde geniş kapsamlı şekilde bir arazi toplulaştırması yapılmasını talep ediyoruz. Bununla ilgili dosyalarımızı oluşturduk. İlgili Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne kadar ulaştırdık. Tabi bu konuda çalışmalarımız sürerken bu süreci takip ediyoruz.
Bazı sorunlar olsa da biz üzerine gitmeye devam edeceğiz. İnşallah bu sorunu da çözerek arazi toplulaştırmasını Kargı’da hayata geçireceğiz’’ şeklinde konuştu.

(İpek Acar)

Anahtar Kelimeler:
KargiSacit Özdemir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.