Ozan Acar, Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü oldu
banner110

Ozan Acar, 13 yıldır haber ajansı muhabirliği görevinin yanı sıra 7 yıldır Kargı Gazetesi muhabirliği görevini de sürdürüyordu. Turan Ozan Acar, gazete tarafından yapılan değişiklikle Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirildi.
Acar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde tarafsız bir şekilde toplumun tüm kesimine kulak veren objektif gazetecilik anlayışımızla gazetemizi 7 yıldır hazırlayarak siz değerli okuyucularımıza sunuyoruz. 7 yıldır muhabir olarak ilçemizde gündeme gelmesi gereken tüm konuları tarafsız ve cesurca gündeme getirerek toplumun haber alma ve bilgi edinmesini sağlıyoruz. 7 yıldır sürdüğüm bu göreve gazetemizin sahibi kıymetli ağabeyim Hacı Odabaş’ın uygun görmesiyle artık Yazı İşleri Müdürü olarak devam edeceğim. Görev sorumluluğumuzun arttığının bilinciyle bu göreve layık olmaya çalışacağım. Bu nedenle Hacı Odabaş ağabeyime ve siz değerli okurlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.
Kargı Gazetesi çalışanları olarak bizlerde yeni Yazı İşleri Müdürümüz Turan Ozan Acar’a görevinde başarılar dileriz.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.