Orman İşletme 2023 yılı planını yaptı
banner110

Amasya Orman Bölge Müdürü V. Gültekin Şenlikoğlu, Bölge Müdür yardımcısı Mehmet Kurumeşe OYM Şube Müdürü Engin Keleş beraberliğinde Osmancık Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdürü Oğuzhan Aytaç ve İşletme Müdür Yrd. Ahmet Midiliç’in katılımıyla; Kargı Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Müdürü Mehmet Eren Kargı ve teknik ekibin katılımıyla düzenlenen toplantılarda genel bir bilgilendirmenin ardından izlenmesi gereken yol haritası aktarılarak önceliklenmesi ve yapılması gerekenler talimatlandı.
Toplantıların sonunda konuşan Bölge Müdürü (V.) Gültekin Şenlikoğlu; “Ormancılık 7/24 Sorumluluk Gerektiren Bir İştir. Ormanlarımızın ihtiyaçlarını biliyor ve iş programlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik personelimiz arazide yürütülen işlerinin takipçisi olacak ve koruma tedbirlerini taviz vermeden sürdürecekler.
Ormanlarımızdaki devrilen ağaçtan, kırılan daldan, kapanan yoldan haberdar olmak istiyoruz. Ülkemizin milli serveti olan ormanlarımızı koruyup çoğaltmak, hem işimiz, hem vatani görevimiz, hem de insani sorumluluğumuzdur” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kargı Orman Işletme
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.