Nevzat Kuzu’dan net mesaj: “Engellilik bir günlük değil, sürekli sorumluluktur”
banner110

Nevzat Kuzu, engelli bireylerin sadece belli günlerde değil, yılın her günü hatırlanması gerektiğine dikkat çekerek şunları ifade etti:

“Engelli vatandaşlarımızın hayatın tüm alanlarına katılımını sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. Engellilik bir eksiklik değil; doğru imkânlar sunulduğunda büyük başarılarla buluşabilecek farklı bir yaşam deneyimidir. Kargı’da yaşayan engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gözetmek, onların yaşamını kolaylaştırmak ve toplumsal hayata daha güçlü şekilde katılmalarını sağlamak için çalışacağız.”

Kuzu, erişilebilirlik, istihdam ve eğitim gibi alanlarda daha kapsayıcı politikaların önemine vurgu yaparak, “Anahtar Parti olarak engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.