Milletvekili Kaya, Kargılılarla bayramlaştı
banner110

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili Kaya, AK Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılarak teşkilatlarla bayramlaştı.Milletvekili Kaya, Saat Kulesi karşısında açılan ilçe seçim koordinasyon merkezindeki çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. 
Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen ve AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya’nın katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Nevzat Kuzu, İl Genel Meclis Üyeleri Vahit Kabakçı, Ahmet Devrez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, İlçe yönetim kurulu üyeleri, köy muhtarları ve partililer katıldı. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiOğuzhan Kaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.