MHP Arazi Toplulaştırmasını Genel Merkeze taşıdı
banner110

MHP Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Karakaya ve Sadir Durmaz’ı makamlarında ziyaret eden MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak ve Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, Kargı kamuoyunda da yapılması için büyük talep gören arazi toplulaştırması hakkındaki dosyaları Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Karakaya ve Sadir Durmaz’a teslim ederek projenin gerçekleşmesi için destek istediler.


MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’nın Ağustos ayında da Kargı’yı ziyaret ettiğinde muhtarlar ve vatandaşlar tarafından sorunlar aktarıldığını ve bu sorunların 1 hafta içerisinde çözüme kavuşturularak kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlattı. Arazi toplulaştırması konusunda da kapsamlı bir araştırma yaparak hazırlanan dosyanın parti genel merkezine teslim ettiklerini belirten Soruk, ‘’İnanıyorum ki bu sorun da en kısa sürede çözülerek ilçemize bu proje kazandırılacaktır. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

(Turan Ozan Acar)

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.