Kırsal Kalkınma Yatırımı toplantısı yapıldı
banner110

Program kapsamında potansiyel başvuru sahiplerinin bilgilendirilmesine yönelik tanıtım toplantısı Kargı Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Kargı Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, Kargılı çiftçiler ve tarımla ilgili Sivil Toplum Kuruluşları geniş katılım sağladı. Toplantıda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü İl Proje Yürütme Birimi tarafından gerçekleştirilen tanıtımda Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı yatırımlarına yönelik bilgilendirmeler yapıldı.


Program kapsamında başvuruların Tarım ve Orman Bakanlığının internet sitesi üzerinde yapılacağı belirtilirken başvuru bitiş tarihinin, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırım Programı için 10 Şubat 2023 olduğu vurgulandı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.