Kaymakam Aksoy: Bayramlar birlik ve beraberliklerimizi daha da pekiştirir
banner110

Kaymakam Aksoy, “Bayramlar, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bizler bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız” diyerek, şunları söyledi:

“Bugünlerde birbirimize elimizi uzatır, kucaklaşır ve gönül kapılarımızı açarız. Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar, eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

Ayrıca Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan başta emniyet kemeri kullanımı olmak üzere tüm trafik kurallarımıza titizlikte riayet etmelerini istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor; başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin ve Kargılı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.