Kargı’ya Huzurevi yapılması için imza kampanyası başlatıldı
banner110

Kargı Belediyesinin giriş katındaki Sulama Kooperatifi Başkanlığında, Ahmet Yaylacı’nın mağazasında, Mühendis Atilla Yılmazer'in ofisinde hazır dilekçeler imzalanabilecek. 
Kargı’ya Huzurevi yapılması için çalışma başlattıklarını ifade eden Kargılı Edebiyat Öğretmeni ve Yazar Ali Turgay Karayel, önce yüzlerce imzalı dilekçe toplayacaklarını, imzalı dilekçeleri Kargı'daki tüm siyasal partilerin ilçe başkanlarına vereceklerini ifade etti. 
Karayel, Kargı Kaymakamına, Kargı Belediye Başkanına, tüm muhtarlarımıza, Kargı Esnaf Odası Başkanına, KAR-DER başkanına destek vermesi için ziyaretler gerçekleştireceğiz. 
Toplumu ilgilendiren sosyal projelerde her zaman destek veren her birinin binlerce takipçisi olan basının ve sosyal medya topluluklarının bu süreçte etkin destek vereceğini biliyor, şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz.


İmzaları Çiftçi Malları Koruma Başkanı Hasan Can abimiz toplayacak.  Bizler ( Ahmet Yaylacı, Atanur Tikin, Hüseyin Tolga, Mustafa Erikçi, Atilla Yılmazer, Ali Turgay Karayel ve elbette başka gönüllü çalışmak isteyenler) Hasan Can abimize imza toplamada yardım edeceğiz. 
Huzurevi için en uygun yerin mülkiyeti Kargı Belediyesinde olan eski devlet hastanesinin bahçesi olduğunu düşünüyoruz. Elbette başka bir yerde de olabilir. Önemli olan Kargı'ya güzel bir huzurevinin yapılması. Demokratik yöntemlerle, haklı isteğimizi halk sahiplenirse bu iş gerçekleşir. Kargı merkezde yaşayanlar, Kargı'nın 58 köyünde yaşayanlar, İstanbul'da, Ankara'da yaşayan Kargılılar birlikte hareket edelim, devletimiz huzurevini Kargı'mıza yapsın” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
KargiHuzurevi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.