‘Kargı’nın doğal güzellikleri gün yüzüne çıkacak’
banner110

Ziyarette gazetecilik ve ilçe ile ilgili yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili sohbet edildi. Kargı Kaymakamı Taha Soydaş Kargı’nın doğal güzelliklerinin çoğu ilçe de bulunmadığını bu nedenle bu doğal güzelliklerin ilçeye katma değer sağlaması için turizm alanında projeler yürüttüklerini belirtti.
Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Turan Ozan Acar ise ilçe ile ilgili yapılan proje çalışmalarının tanıtım noktasında ellerinden gelen desteği her zaman sağlayacaklarını söyledi. Acar, ayrıca ilçede 8 yıldır haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Kargı Gazetesi’nin alınan kararla bundan sonra haftada 2 gün yayınlanacağını böylelikle ilçedeki gelişmeleri Kargı halkına daha hızlı bir şekilde aktarmayı hedeflediklerini söyledi. Kargı Kaymakamı Taha Soydaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Turan Ozan Acar’a çalışmalarında başarılar diledi.

(İpek Acar)
 

Anahtar Kelimeler:
KargiOzan AcarTaha Soydaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.