Kargı’daki ormanların durumu hakkında brifing aldı
banner110

Bölge Müdürü Özer, İşletme Müdürü Mehmet Eren Kargı ve İşletme şeflerinden Kargı’daki orman faaliyetleri ve ormanların durumu hakkında bilgiler aldı. 
Amasya Orman Bölge Müdürlüğünün sorumluluk bölgesi olan Amasya, Samsun, Çorum ve Tokat İllerinde kurulu 15 Orman işletme ve 1 Fidanlık Müdürlüğüne ziyaret, tanışma ve brifing toplantılarına Çorum il sınırlarında kurulu Kargı Orman İşletme Müdürlüğü ile devam etti.
Bölge Müdürü Ferdi Özer, Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu beraberliğinde Kargı Orman İşletme Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyarette; İşletme Müdürü Mehmet Eren Kargı ve İşletme şefleri tarafından karşılanmasının ardından düzenlenen tanışma ve birifing toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıların ardından talimatlarını aktaran Bölge Müdürü Ferdi Özer ziyaretini tamamladı. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.