Kargı’da Türk Polis Teşkilatının 178'inci yılı kutlandı
banner110

Kaymakamlık binası önünde düzenlenen törende İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Çağatay Özyılmaz ve emniyet personelleri tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Törene İlçe Jandarma Komutanı Üst.Teğ. Yunus Emre Yılmaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ayhan Bodur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, Kargı Mal Müdürü Cemal Abay, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, Kargı Müftü Vekili Murat Koç, Nüfus Müdürü Bahattin Zeybek ve emniyet personelleri katıldı.


POLİS TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM SOYDAŞ’A ZİYARET
İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Çağatay Özyılmaz ve emniyet personelleri Kaymakam Taha Soydaş’ı makamında ziyaret etti. Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle Kaymakam Taha Soydaş, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Çağatay Özyılmaz ve emniyet personellerini makamında kabul etti. Kaymakam Soydaş “Ülkemizin dört bir tarafında mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi. (İpek Acar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.