Kargı’da polis sahte para ve dolandırıcılığa karşı vatandaşları uyardı!
banner110

Yaklaşan Kurban Bayramını fırsat bilerek sahte para ve dolandırıcılık olaylarında artış yaşanabileceği konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunan polisler, bu konuda vatandaşların dikkatli davranması gerektiğini ifade etti.

Kargı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gün boyu konu ile ilgili vatandaşlara uyarılarda bulunarak, bilgilendirme broşürleri dağıttı. Dağıtılan broşürlerde alışveriş sırasında alınan paranın gerçek olup olmadığının kontrolü, kurbanlık alışverişinde dikkat edilmesi gereken hususlar, telefon üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı yapılması gerekenler, internet üzerinden yapılan alışverişte dikkat edilmesi gereken konular hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. 
Kargılı vatandaşlar da dolandırıcılık ve sahte para konusunda uyarılarak, bu konuda dikkatli davranmaları istendi. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
çorumKargi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.