Kargı’da bin fidan toprakla buluştu
banner110

Kargı Kaymakamlığı bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikim törenine Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, Cumhuriyet Savcıları Onur Erten ve Yunus Çiçek, Ak Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, CHP İlçe Başkanı Hakan Çelik kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kargı Orman İşletme Müdür Yardımcısı Ersin Fırat, ‘’Geleceğimizin teminatı evlatlarımıza zümrüt yeşili bir Türkiye bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz’’ diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü. ‘’Ormanlarımızın korunması ve geliştirilmesi için atılan her adımı doğa, insanlık ve yeryüzündeki tüm canlılar için büyük önem arz ettiğini biliyoruz. Sağlıklı bir toplumun, sağlıklı bir çevre olmaktan geçtiği bilinciyle geleceğimizin teminatı evlatlarımıza zümrüt yeşili bir Türkiye bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bizler ormanlarımızı geçmişten kalan bir miras değil, gelecek nesillerden bizlere emanet olarak görüyor ve 11 Kasım Ağaçlandırma Günü’nü gelecek nesillere karşı sorumluluğumuzu hatırlama ve hatırlatma günü olarak değerlendiriyoruz. Bugün burada diktiğimiz fidanların Türkiye’nin yüzyılına geleceğine nefes olması ümidiyle katına herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

İlk fidanı Kargı Kaymakamı Taha Soydaş dikti. Soydaş projenin ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu. Milli Ağaçlandırma Günü'nde İlçe genelinde toplamda 1000 fidan dikildi. Kargı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından etkinliğe katılanlara kek ve meyve suyu ikram edilerek çeşitli hediyeler verildi.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiFidan Dikimi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.