Kargı Panayırı mehteran konseri ile başladı
banner110

Kargı Belediyesi önünden yürüyüşe geçen mehteran takımına protokolde eşlik etti. Saat kulesi meydanında devam eden konseri, Çorum Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı, Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Emniyet Amiri Murat Özoğdan İlçe Jandarma Komutanı J.ÜTeğ. Yunus Emre Yılmaz, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Panayırın açılış konuşmasını Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen yaptı. Başkan Şen Kargı Panayırının asırlık olduğuna dikkat çekerek, ‘’Kargı Panayırımız asırlık bir etkinliktir, 2 yıldır pandemi dolayısı ile yapılamadı. Bu yıl atalarımızdan gelen bu geleneği kaldığımız yerden sürdürmeye devam ediyoruz. Panayırımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız bir şekilde panayırımız tamamlamayı nasip etsin’’ dedi.

Kargı Kaymakamı Taha Soydaş ise Panayırın hayırlı olmasını temenni etti. Çorum Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı da; ''Kargı doğasıyla hiç kuşkusuz en güzel ilçelerinden bir tanesidir.

Bu güzel ilçede asırlardır düzenlene bu panayırı ve bu kültürü yaşatan, başta belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederim. Kültürlerini yaşatamayan milletler yok olmaya mahkumdur. O nedenle siz saygıdeğer Kargı halkına bu kültüre sahip çıktığınız için teşekkür ediyor, panayırınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Çorum Belediye Mehteran takımı tarafından çalınan marşlar vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenerek dinlendi.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiPanayır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.