Kargı Panayırı 23 Ekim'de başlıyor
banner110

Panayırda sanatçılar Mustafa Taş, Esra Şahaz, Seyfi Çullu, Popstar Hasret, Cemal Bilgin, Sihirbaz Erkin sahne alacak. 

23 Ekim 2023 Pazartesi günü panayır alışverişi, mehteran gösterisi ve açılış ile başlayacak olan panayırda Belediye önünde Cemal Bilgin ve Seyfi Çullu halk konseri verecek.

24 Ekim 2023 Salı yıldız kız ve erkekler 1500 metre bisiklet yarışı ve ödül töreni genç kız ve erkekler 3000 metre bisiklet yarışı ve ödül töreni yapılacak. 

25 Ekim 2023 Çarşamba günü yıldız kız ve erkekler 800 metre atletizm yarışı ve ödül töreni, genç kız ve erkekler 1500 metre atletizm yarışı ve ödül töreni, sihirbaz gösterisi, Mustafa Taş’ın sahne alacağı halk konseri gerçekleştirilecek. 

26 Ekim 2023 Perşembe günü gün boyu panayır alışverişi, akşam namazına müteakip mevlidi şerif okutulacak. 

27 Ekim 2023 Cuma günü gün boyu panayır alışverişinin yapılacağı etkinlikte 28 Ekim 2023 Cumartesi günü yerel ve genel trap atışları, Saat Kulesi önünde Esra Şahbaz ve Popstar Hasret’in halk konseri yapılacak.

29 Ekim 2023 Pazar günü ise yağlı güreş müsabakaları ve ödül törenin ardından panayır sona erecek. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.