Kargı ormanlarında silvikültür çalışmaları devam ediyor
banner110

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü 2023 yılı iş programı doğrultusunda Kirazbaşı 151 nolu bölmede başlatılan boşaltma kesimi yapılan sahada denetim ve incelemelerde bulundu.
Bölge Müdürü Gültekin Şenlikoğlu (V) Silvikültür Şube Müdürümüz Abdulkadir Ortataş, OYM Şube Müdürümüz Engin Keleş beraberliğinde sahaya gelişlerinde İşletme Müdürü Mehmet Eren Kargı, Kargı İşletme Şefi Tuncer Türkmen, Kirazbaşı Şefi Ahmet Tozkoparan tarafından karşılanarak bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alındıktan sonra sahada denetim ve incelemelerde bulunuldu.
Ormanlarımızın sürekliliğini sağlamak ve gelecek kuşakların yararlanabileceği çok fonksiyonel ormanlar kurmak için, ağaçların ihtiyaçlarına, biyolojik özelliklerine, yetişme şartlarına göre, genç meşçere bakımlarımızı yapıyor, ormanlarımızı gençleştirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz.” 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.